تاکنون ۲۷ میلیون مترمربع فضای سبز در شهر قم ایجاد شده است
ایسنا/قم معاون خدمات شهری شهرداری قم با بیان اینکه تاکنون ۲۷ میلیون مترمربع فضای سبز در این شهر ایجاد شده است، گفت: قم با دارا بودن سرانه ۲۱.۵ مترمربع فضای سبز، در رتبه سوم کشور قرار دارد.
عباس اصفهانیان مقدم روز دوشنبه در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم، اظهار کرد: اگر موضوع استفاده از آبهای خاکستری بهطور کامل حل شود، امکان توسعه کمربند سبز و افزایش فضای سبز شهری بسیار بیشتر از این مقدار خواهد بود.
اصفهانیان مقدم با اشاره به مصرف آب در فضای سبز قم، اعلام کرد: ۸۲ درصد آب مورد استفاده در فضای سبز قم از منابع غیرشرب تأمین میشود و شهرداری آماده همکاری برای کاهش ۱۸ درصد باقیمانده و حذف کامل مصرف آب شرب در این حوزه است.
وی تأکید کرد: اگر مجوز بهرهبرداری برای ۱۴ حلقه چاه جدید شهرداری صادر شود، امکان حذف کامل آب شرب از چرخه آبیاری فضای سبز فراهم خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری قم با برنامهریزی دقیق و اجرای پروژههای زیرساختی، گامهای بلندی در جهت بهبود محیط زیست و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان برداشته است و آماده همکاری با تمام نهادهای مرتبط برای تحقق اهداف زیستمحیطی است.
پردازش ۶۰۰ تن زباله در روز
معاون خدمات شهری شهرداری قم در ادامه به موضوع مدیریت پسماند نیز اشاره و اظهار کرد: روزانه ۷۰۰ تن زباله در قم جمعآوری و به سایت البرز منتقل میشود.
وی افزود: از این میزان، روزانه ۶۰۰ تن زباله در سایت پردازش میشود و میزان دفن مستقیم زباله بسیار اندک است که نشاندهنده پیشرفتهای قابل توجه در حوزه مدیریت پسماند میباشد.
رییس شورای اسلامی شهر قم نیز در ادامه با اشاره به اولویتهای شهرداری قم، اظهار داشت: تکمیل بلوار عماریاسر یکی از پروژههای مهم و ضروری شهر قم است که میتوان از محل درآمدهای مازاد شهرداری هزینه آن را تأمین کرد.
روحالله امراللهی تأکید کرد: این پروژه نقش مهمی در بهبود ترافیک و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان خواهد داشت.
وی در ادامه با بیان نگرانی از وضعیت محیط زیست قم، بیان کرد: اگر حقابههای قانونی قم بهطور کامل تخصیص نیابد، به زودی شاهد تشدید بحران محیط زیست و افزایش معضل گرد و غبار خواهیم بود.
وی افزود: این موضوع یک مسئله فرااستانی است و باید از طریق مکانیزمهای ملی پیگیری و حل شود.
امراللهی بیان کرد: بحران محیط زیست در قم تنها محدود به این شهر نیست و دامن بسیاری از استانهای مجاور را نیز خواهد گرفت.
احداث آکواریوم شهری نیز نیازمند بررسی کارشناسی است.
حسین صابری -نایب رییس شورای اسلامی شهر قم- در ادامه به طرح احداث آکواریوم شهری با اعتبار یکهزار میلیارد تومان اشاره و اظهار کرد: این پروژه یکی از طرحهای مهم شهرداری است.
وی خواستار بررسی کارشناسی و دقیق این طرح شد تا از اتلاف منابع جلوگیری شده و طبق تجربههای موفق، پروژه بررسی شود.
فرونشست زمین و کمبود آب چالشهای اصلی قم
محمدحسین دهناد -عضو شورای اسلامی شهر قم- نیز با اشاره به چالشهای زیستمحیطی قم، گفت: فرونشست زمین و کمبود منابع آبی از مشکلات جدی هستند که اگر بهدرستی مدیریت نشوند، در آینده مشکلات بزرگتری ایجاد میکند.
وی پیشنهاد کرد که توسعه گونههای گیاهی کمآببر و منطبق با اقلیم قم در دستور کار قرار گیرد و از کشت درختان پرمصرف خودداری شود.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم، نیز در این جلسه با اشاره به عملکرد مالی شهرداری، اعلام کرد: طی سال جاری، مازاد درآمد شهرداری قم به حدود ۱۷۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
مهراد توکلیمقدم گفت: این مازاد درآمد میتواند در اجرای پروژههای مهم شهری، از جمله تکمیل بلوار عماریاسر و سایر طرحهای عمرانی، مورد استفاده قرار گیرد.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزبیشتر بخوانیماستارلینک چیست
بیشتر بخوانیمکرگیری بتن یا مغزه گیری بتن چیست و چگونه انجام میگیرید؟
آخرین دیدگاهها