بازداشت عامل قدرت‌نمایی در فضای مجازی در پلدختر

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی پلدختر از بازداشت عامل قدرت‌نمایی در فضای مجازی این شهرستان خبر داد.

سرهنگ شاپور گراوند، اظهار کرد: به دنبال انتشار کلیپ و تصاویری از قدرت نمایی و استوری های اوباشگرانه فردی در یکی از شبکه های اجتماعی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت و اطلاعات عمومی این شهرستان قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: ماموران با اقدامات پلیسی و اشراف اطلاعاتی متهم را شناسایی و با هماهنگی قضائی طی عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی پلدختر با بیان اینکه در مخفیگاه متهم یک قبضه سلاح جنگی و ٢٤٨ عدد فشنگ مربوطه یک عدد قمه ۲ دستگاه تلفن همراه و یک دستگاه لب تاب کشف شده است، افزود: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی لرستان روز دوشنبه ۴ اسفند، گراوند اضافه کرد: پلیس به هیچ عنوان اجازه جولان به نقض کنندگان امنیت مردم را نخواهد داد و خانواده ها بایستی ضمن نظارت بر فضای مجازی نوجوانان از اینگونه اتفاقات جلوگیری نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک از طریق تلفن ۱۱۰ پلیس را در انجام ماموریت‌های محوله یاری کنند.

انتهای پیام 

منبع لینک:
بازداشت عامل قدرت‌نمایی در فضای مجازی در پلدختر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *